Ra titreşiminin kimliği bizim kimliğimizdir

1.3 SORU “Ra” adını eski Mısırlılar’la ilgili olarak duymuştum. O “Ra” ile herhangi bir bağlantınız var mı?

RA Evet, benzerlik ve uyum var. Aydınlatalım mı? Neyi anlamadınız?

1.5 SORU Eski Mısır’da oynadığınız rol hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?

RA Ra titreşiminin kimliği bizim kimliğimizdir. Biz bir grup olarak ya da sizin toplumsal bellek bileşimi adını vereceğiniz bir topluluk olarak, Eski Mısırlılar dediğiniz ırkla bağlantı kurduk. Bizim yoğunluk katımıza ait başka bir grup da aynı tarihte Güney Amerika’da bir bağlantı kurdu; şimdi adına “kayıp kentler” denen yerler onların Bir’in Yasası’na yaptıkları katkılardı.

Biz, bizi duyan, anlayan ve Bir’in Yasası’nı yürürlüğe koyabilecek konumda bir varlıkla iletişim kurmuştuk. Ama rahipler ve o devrin insanları mesajımızı çabucak çarpıttılar ve birliğin doğasının özünü oluşturan şefkat ve merhameti yok ettiler. Yasa her şeyi içerir, bunun için de hiçbir şeyi hor göremez.

Bir’in Yasası’nı bildirmek için uygun kanallar bulamaz hale gelince de çekildik ve kendimizi düşürülmemize fırsat verdiğimiz ikiyüzlü durumdan kurtardık. 0 devrin toplumunda bizim yerimizi de, daha çok kutuplaşmayla ve sizin titreşimlerinize ait karmaşık şeylerle ilgili başka efsaneler aldı.

Bir Seans 1, 15 Ocak 1981

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.